Publicerad

Tvål på tork

Här luktar det underbart av alla nya och ”gamla” tvåldofter som trängs på torkhyllan. Testar nya dofter som bl.a. citrus, gurka och ringblomma och snart är violtvålen klar som då hamnar i webbutiken.

Om du beställer tvål skickar jag oftast med en eller flera tvålprover (om de inte är slut). Dessa består alltid av samma ekologiska oljor/fetter som de övriga tvålarna men skiljer i form och doft. De kan se lite tilltufsade ut och variera i storlek men det beror på att de ofta görs av kanterna på tvålsatsen.

Just nu gläds jag åt alla återkommande kunder som jag tackar av hela mitt hjärta. Det är det bästa betyg jag kan få.

Vet du någon butik som möjligen skulle vilja sälja mina produkter, maila mig då gärna på info@morrisnfriendz.com.

Ha en riktigt fin kväll!

Lena