Publicerad

Sommarvärme i all ära…..

Hej hopp allihopa!

I dag måste jag berätta att större delen av mitt tvållager måste kasseras. Kanske inte kasseras men kan i alla fall inte säljas då sommarvärmen gått hårt åt de fina tvålarna. Det är sannolikt inget fel på dem men de har läckt glycerin och blivit missfärgade. Tråkigt då det är många timmars arbete som ligger bakom, men jag vill bara sälja fina fräscha produkter så då får det bli så. Några av tvålarna finns dock kvar då de låg på ett annat ställe under sommaren.

Vi flyttade ju hit i augusti förra året så det är vår första sommar i det här huset, så nu har jag lärt mig var jag INTE ska förvara mina produkter. Hoppas du har tålamod att vänta 4-6 veckor på din beställning…..tiden går ju ändå ganska fort! 😉

Önskar dig en fin sensommar och höst!

Lena