Publicerad

Oj..det blev en paus här

Hej och hoppas allt är bra med dig!

Jag vill göra ett litet inlägg och förklara varför en del av mina tvålar fortfarande är slut! Jag har ett hälsoproblem (diskbråck) som tvingat mig att pausa min produktion. Nu är jag dock på bättringsvägen och hoppas att jag snart är igång igen att tillverka mina tvålar.

Jag fortsätter att tillverka i liten skala. Jag vill fortsätta att hålla god kvalitet och göra allt för hand och jag är jätteglad för att de flesta av er som handlar blir mer eller mindre stamkunder.

Jag kommer att fortsätta prova någon ny doft då och då. Ibland blir det oväntad positiv reaktion som med min pepparmintstvål…hur gott luktar inte den!! Tänk på att alltid prova på vovven för att se om hen tål den. Jag har än inte stött på någon allergireaktion men man ska alltid vara försiktig med nya produkter. Funkar den inte på hunden kan du alltid själv ta över den.😄

Jag önskar dig en trevlig helg!! 🎈

Lena på Morris’n Friendz