Publicerad

Ny tvål på gång!

Hej hopp i vinterkylan!

Så var det dax för första blogginlägget. Detta känns så spännande. Var nyss ute med min cocker spaniel Morris (gissa vart vår varumärkesnamn kommer ifrån) på promenad till havet och njöt av både sol och ganska isig vind. Det finns ju som bekant inget dåligt väder bara dåliga kläder och idag var det långkallingar och tjockaste dunjackan som gällde.

Väl hemma gick jag ut till min ateljé och skar upp den tvål jag gjorde igår. Fick en massa ordrar efter ett Facebookinlägg (som du kan läsa här) så min Bastvål och Tassalva tog helt slut. Gjorde en laddning Havre, Mjölk och Honungstvål också då de nästan är slut och nu ska de stå och torka i 4 veckor innan jag kan sälja dem. Här i ateljén luktar det fantastiskt gott av all tvål som står på tork.

Några av er  vet att jag målar en hel del i olja. Tidigare har jag använt terpentin att rengöra mina penslar i, men nu har jag övergått till att enbart använda min bastvål. Det är helt otroligt att de blir helt rena av enbart tvåltvätt och skönt att slippa handskas med farliga kemikalier.

Här i bloggen kommer jag berätta när jag gör lite specialtvål som släpps. Allt kommer inte att läggas i webbutiken då det kan röra sig om väldigt få exemplar av en tvål och de tar då ganska fort slut och då är det lättare att du skicka mig ett email om att du vill köpa (info@morrisnfriendz.com).

Just nu har jag några mindre tvålar kvar till salu (se bild nedan) och jag ska i helgen göra en laddning Violtvål. Kommer att lägga ut här i bloggen när de är klara att säljas. Gjorde prover tidigare som doftade ljuvligt så nu blir det full storlek på dem.

 

För mig är det naturligt att min vovvsing ska ha bästa hudvården. Som några kanske läst har jag en superallergisk hund. Han hade massor av mjäll och väldigt väldigt torr hud. Detta fick jag bort genom att bada honom enbart med min tvål och det känns så oerhört kul att jag kunnat hjälpa andra hundar (och hundägare) med jobbiga hudproblem.

Nähä…nu blir det munskydd på och dra iväg till ICA för några inköp.

Håll avstånd och var rädd om dig!

Lena