Publicerad

En liten slutkläm…..

Hej!

Hoppas du haft en fin julhelg! Nu har vi nyår kvar och sedan kan vi gå tillbaka till våra vanliga rutiner igen. Det är konstigt för hur mycket jag än älskar jul och nyår (och det gör jag verkligen), så känns det skönt att återgå till det vardagliga invanda igen. Hmmm….vet inte riktigt hur jag funkar där!! 😬

I mitt tvållager ekar det nästan. Har inte mycket kvar av alla tvålar som jag gjorde i höstas, så nu blir det att beställa nya råvaror och göra tvål. Kul att så många gillar mina produkter.

”Till vardags” jobbar jag som sjuksköterska på Jourcentralen här i Kungälv, vilket innebär att händerna spritas otaliga gången under ett arbetspass och jag får som ett resultat av det supernariga torra händer. Har försökt med olika fuktkrämer utan att det blir bättre. Snodde då av vovvens tassalva över hela händerna och oj vilken skillnad det blev. Då var det fett huden behövde.

Egentligen ville jag nu mest önska dig ett finfint nytt år och tala om att ny tvål är på väg. Jag får se om det blir någon ny doft utöver de ordinarie. Det får bli en överraskning i så fall. Som vanligt skriver jag på respektive produkts sida när de släpps till försäljning. 

Med det önskar jag dig en fortsatt fin dag och ett Gott Nytt År!

Lena